Maak kennis met het team
Groepsfoto
Hi! Welkom bij LDS
Lees hieronder wat ons heeft overtuigd vol met passie in dit project te stappen. 
Heb jij zin om ons team te vervoegen?
Stuur dan gauw je CV en motivatiebrief door naar info@longdragonschool.com en wie weet word jij binnenkort ons nieuwste teamlid!
Quotes
“Het is fantastisch om kinderen hun blik te helpen verruimen en hen te zien evolueren tot open-minded wereldburgers!”
dav
Hannes Van Cauwenberghe Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde
Oprichter & Voorzitter
“Het is super om niet alleen Chinees, maar ook gongfu, kalligrafie en zo veel meer te leren aan gemotiveerde kinderen!”
Tim Muysoms
Tim Muysoms Sinologie (UGent, Ma 2)
Medeoprichter, Leerkracht & Bestuurder
“Chinees is een taal met zo een mooie symboliek, geschiedenis en cultuur dat het een zonde zou zijn om ze niet te verkennen!”
Anna-Paulina Vasilieva
Anna-Paulina Vasilieva Sinologie (UGent, Master afgestudeerd)
Leerkracht & Bestuurder
De Chinese taal en cultuur is in Europa vaak nog zeer onbekend en onbemind; echter valt er heel veel over te leren en bewonderen. Ik kijk er dan ook naar uit mijn passie voor dit land met anderen te kunnen delen!
Norah Baert
Norah Baert Sinologie (UGent, Ma 1)
Leerkracht
De Chinese taal is een duizendjarenschat, ze is rijk aan een prachtige geschiedenis en cultuur. Een schat die ik graag met mensen deel."
David Blezer
David Blezer Sinologie (KU Leuven, Master Afgestud)
Lerarenopleiding (KU Leuven)
Leerkracht
“Het leren van de Chinese taal en cultuur is voor mij begonnen als een uitdaging en is al snel uitgegroeid tot een passie die mijn leven enorm verrijkt heeft. Ik sta te popelen om mijn passie met jou te delen!”
Violetta
Violetta Maes Sinologie (UGent, Ma 2)
Leerkracht
“I have been in love with the Chinese language since I was very young. For a child, the fascinating aspect is that every character is like a drawing with an unknown meaning, ready to be discovered. I have studied Chinese for about 7 years and that attitude towards learning never goes away. So, I’m here to help you decipher this mysterious language and introduce you to this wonderful culture."
Elisabetta Giuliano
Elisabetta Giuliano Sinologie (Ca' Foscari Venezia, Afgestud)
Leerkracht (Engelstalig)
“In een wereld met zoveel verschillende talen en culturen kan je toch niet anders dan die te gaan ontdekken. Voor mij is over China bijleren het leukste wat er is en als ik dat kan delen met anderen, maakt dat het nog interessanter."
Margot
Margot De Cock Sinologie (UGent, Bach 3)
Leerkracht 
“Door onze leerkrachten zo gepassioneerd te zien lesgeven over de Chinese taal en cultuur ben ik vastberaden om nog harder te werken zodat de LongDragon School de spotlight krijgt die het verdient."
Huixia Zhong
Huixia Zhong Bestuurskunde en publiek management (UGent, Ma 2)
Public Relations
“Mandarijn leren biedt heel wat perspectieven in een wereld met almaar meer Chinese invloed. Verder is het simpelweg heel tof :)”
Pavel
Pavel Descamps Wiskunde (UGent, Ma 1)
Websitebeheerder
“Als je een nieuwe taal leert, open je de deur naar een nieuwe wereld. Welkom in de wereld van Mandarijn!”
Joseph
Joseph Yuefeng Ding Computer Science Engineering (UGent, Ma 2)
Public Relations Manager/IT Ingenieur
“Het leren van de Chinese taal en cultuur heeft veel deuren voor mij geopend. Het heeft me een kijk op de wereld bijgebracht die ik nooit meer zou willen afgeven. Om dit gevoel te kunnen doorgeven aan de volgende generatie is dan ook een grote eer. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om China door de ogen van nieuwsgierige kinderen te herontdekken." 
Florence De Coster
Florence De Coster Sinologie (UGent, afgestudeerd)
Partnership Manager       
"Via de LongDragon School kan ik mijn passie voor China en lesgeven combineren en doorgeven aan de generatie van morgen. Ik ben er sterk van overtuigd dat leren over de Chinese taal en cultuur je blik op de wereld op een positieve manier kan verruimen.."
Merle Bartholomevis
Merle Bartholomevis Sinologie (KU Leuven, Master Afgestud)
Lerarenopleiding (VUB, Agestud)
Leerkracht
“Door het ontdekken van de Chinese taal en cultuur slaan we bruggen tussen mensen en verbinden we culturen. Een kei cool avontuur.”
Lio Heylen
Lio Heylen Sinologie (UGent, Ma 2)
Leerkracht 
“Het is super interessant om kinderlijke creativiteit in contact te brengen met China’s rijke taal en cultuur! De taal en cultuur verrijkt hun wereld en hun creativiteit is voor volwassenen vaak vernieuwend."
Charlotte
Charlotte Van Gysel Sinologie (UGent, Master Afgestud)
Leerkracht
"Ik heb mijn hart in China verloren, aan haar cultuur, natuur, geschiedenis en haar volk. Ik hoop dat ik ten minste een fractie van mijn enthousiasme over dit fantastische land op jou over te brengen!"
Sofie Delanghe
Sofie Delanghe Internationale handel
(University of international business
and economics in Beijing, onderwijstaal Chinees)
Leerkracht
"Leren over de Chinese taal en cultuur biedt een schat aan kennis en nieuwe inzichten. Het is een mooie manier om de rest van de wereld te ontdekken."
Elena Ooms
Elena Ooms Sinologie (UGent, Master Afgestud)
Leerkracht
“China in zijn taal, cultuur en tradities blijft voor vele Europeanen nog onbekend terrein. Na 2 jaar in China/Hongkong gestudeerd en gewerkt te hebben, kan ik vanuit eigen ervaring enkel beamen dat het leren van Chinese taal en cultuur meer dan ooit een verrijking is voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jonge studenten."
Bert Deplancke
Bert Deplancke Bestuurskunde en publiek management 
(UGent, Afgestud)
Public Relations
“Een nieuwe taal leren, gaat niet alleen over nieuwe woorden leren voor dezelfde dingen, maar het gaat juist over een nieuwe manier aanleren om over die dingen na te denken."
Emma
Emma Van Der Cruyssen Communicatiewetenschappen
Interne en externe communicatie